Over Ons

Welkom op de website van Multi Media Studio Peter Aben

Mijn naam is Peter Aben, fotograferen en filmen is mijn passie. Het biedt mij de mogelijkheid om gebeurtenissen vast te leggen, om op deze manier waardevolle en unieke momenten in beeld vorm te geven.

Mijn belangstelling voor fotograferen en filmen ontstond in 1974 toen ik mij aansloot bij een filmclub, waar mijn  hobby uitgroeide tot een passie. Ik heb hier dan ook heel wat ervaring opgedaan en diverse prijzen gewonnen.

De Lokale Omroep was de volgende stap in mijn carriere, waar ik momenteel nog steeds actief ben. Met veel plezier ben ik hier bezig met het filmen, monteren en bewerken van beeld en geluid.

Uiteindelijk heb ik van mij passie mijn beroep gemaakt en ben ik gestart met:
Multi Media Studio Peter Aben.

In mijn studio kunt u terecht voor:

  • bruidsreportages
  • reportages van feesten en partijen
  • beeld en geluid
  • montage en bewerking van 8 mm films, foto’s en dia’s

Multi Media Studio Peter Aben is gespecialiseerd in het maken en bewerken van beeld en geluid van uitvaartdiensten.

Uit eigen ervaring weet ik hoe belangrijk de invulling van het afscheid is. Toen mijn vrouw Ine in 2007 overleed heb ik een persoonlijke reportage van haar gemaakt met foto’s, muziek, teksten, gedichten en herinneringen. Ieder mens is uniek en waardevol en daarom is het ook belangrijk om de afscheidsceremonie op een eigen en persoonlijke manier in te vullen.

De persoonlijke reportage heeft mij, maar ook mijn familie en vrienden enorm geholpen in het rouwproces. Dit is voor mij de reden geweest om mij verder te specialiseren in het vastleggen van beeld en geluid bij uitvaartdiensten.
Het laten zien van beelden met geluid kan een mooi onderdeel van een afscheidsceremonie zijn.

Samen met u wil ik mijn vakmanschap en betrokkenheid inzetten om er een heel persoonlijk afscheid van te maken met alle ruimte voor persoonlijke wensen, gedichten, muziek enzovoort.
Daarnaast is het ook mogelijk om foto’s en/of video-opnames tijdens de uitvaart te maken.

Een uitvaart is een grote gebeurtenis en vaak verkeren de direct betrokkenen in een roes. Veel wat er op zo’n dag gebeurt, gaat langs hen heen. Dan kan het fijn zijn achteraf de beelden in alle rust nog eens door te kunnen nemen / terug te kijken.

Meer informatie en toelichting over de verdere mogelijkheden vindt u op deze site.